x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Transporturilor: Oamenii se uită la Rădoi de la Metrou cu teamă. A fost mai tare ca miniștrii!

Ministrul Transporturilor: Oamenii se uită la Rădoi de la Metrou cu teamă. A fost mai tare ca miniștrii!

29 Mar 2021   •   22:21
Ministrul Transporturilor: Oamenii se uită la Rădoi de la Metrou cu teamă. A fost mai tare ca miniștrii!

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat luni seara că angajații de la Metrou se tem de Rădoi, liderul sindicatului de la Metrorex, care a fost mai tare decât miniștrii.

Întrebat dacă liderul sindicatului de la Metrou a fost în spatele acțiunii de vineri, ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a spus: „Da, absolut, și este în spatele a tot ce s-a întâmplat la Metrou de vreo 20 de ani, cel puțin”.

Acesta susține că angajaților le este teamă de liderul sindical.

„Oamenii se uită la Rădoi cu teamă, de ce? Pentru că Rădoi a fost mai tare decât miniștrii, decât prim-miniștrii, decât președinții, și atunci este normal ca ei să își pună întrebarea unde este autoritatea statului? Statul are autoritate sau liderul de sindicat? Oamenilor le e frică pentru pâinea lor, pentru locul lor de muncă și tocmai de aceea este cu atât mai important să nu negociem legea”, a spus Cătălin Drulă, la Digi24.

Acesta a precizat că protestul de vineri a fost o acțiune ilegală, în forță.

„O acțiune a unor cetățeni aflați în timpul liber care s-au așezat pe șine, după care brusc la miezul zilei de vineri s-au trezit că au au o formă de reprezentare sindicală și s-a făcut o delegație care a mers la Prefectură, cu viceliderul, el n-a participat personal, a delegat pe cineva”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Cătălin Drulă a anunțat că marți va avea loc o întâlnire între conducerea Metrorex și reprezentanții angajaților.

Bucureştiul a fost vineri paralizat de greva de la Metrou. Peste 250.000 de călători au rămas dimineaţă fără transport, după ce sindicaliştii din Metrorex au decis să facă un protest spontan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rădoi metrou