x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Minunile din Sănătate. O românca a născut gemeni în spitale diferite

Minunile din Sănătate. O românca a născut gemeni în spitale diferite

13 Sep 2012   •   11:22
Minunile din Sănătate. O românca a născut gemeni în spitale diferite

O femeie din Harsova a fost nevoita sa-si nasca gemenii la doua spitale diferite, marti seara, pentru ca spitalul din Harsova, unde a nascut primul copil, nu avea anestezist.

Gravida, in varsta de 35 de ani si aflata la a cincea nastere, a nascut normal primul copil, la spitalul din Harsova. La al doilea copil, insa, au aparut complicatii. Spitalul nu avea insa nici de medic anestezist, nici medic ginecolog, primul copil fiind mosit de un medic pediatru.

Femeia a fost trimisa, astfel, la Constanta, pentru a avea ce-l de-al doilea copil. O salvare a fost chemata miercuri dimineata, la ora 07.00, insa femeia a ajuns la Camera de Garda din Constanta in jurul orei 10.00. Aceasta a nascut si cel de-al doilea copil, atat mama, cat si nou-nascutii fiind acum in afara oricarui pericol.

"Pana in momentul de fata, atat mama, cat si cei doi copii, sunt bine. Vom urmari evolutia acestora si in zilele urmatoare, a declarat, Catalin Grasa, directorul medical al spitalului Judetean Constanta.

Dupa ce cazul a fost mediatizat de presa locala, Ministerul Sanatatii a solicitat o ancheta pentru a se stabili ora la care s-a internat pacienta, la ce ora au aparut contractiile si ce vina au medicii de la Spitalul din Harsova.

×