x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Ar fi o ”situație tălâmbă” pentru Iohannis să o nominalizeze premier pe Shhaideh, după atâtea zile

Mircea Badea: Ar fi o ”situație tălâmbă” pentru Iohannis să o nominalizeze premier pe Shhaideh, după atâtea zile

26 Dec 2016   •   21:45
Mircea Badea: Ar fi o ”situație tălâmbă” pentru Iohannis să o nominalizeze premier pe Shhaideh, după atâtea zile

Mircea Badea a spus, luni, că el nu crede că președintele Klaus Iohannis o va nominaliza pe Sevil Shhaideh ca premier, adăugând că, dacă totuși va face acest gest după atâtea zile, ”ar fi o situație destul de tălâmbă”.

”Cred că există puține șanse ca președintele Iohannis să o nominalizeze mâine pe Sevil Shhaideh premier. Ar părea un pic penibil după ziua de joi.

Joi, a zis că se mai gândește, că are de ales între Eugen Tomac (propunerea PMP de premier - n.r.) și Sevil Shhaideh (propunerea PSD - n.r.). Ar fi o situație destul de tălâmbă pentru domnia sa, nu ar înțelege nimeni de ce a stat atâta și nu a făcut asta de joi”, a spus Mircea Badea, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Amânarea deciziei lui Iohannis a survenit în contextul în care au apărut speculaţii privind legăturile soţului lui Shhaideh cu guvernul sirian.

Deşi Shhaideh este susţinută de către PSD şi ALDE care, împreună, au un număr suficient de parlamentari pentru a instala un guvern, preşedintele a anunţat, la finalul consultărilor de săptămâna trecută, că va lua o decizie după Crăciun. 

×