x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Cred că sunt șanse foarte mari ca Udrea să fie achitată în dosarul Gala Bute

Mircea Badea: Cred că sunt șanse foarte mari ca Udrea să fie achitată în dosarul Gala Bute

02 Mar 2017   •   07:02
Mircea Badea: Cred că sunt șanse foarte mari ca Udrea să fie achitată în dosarul Gala Bute

Mircea Badea crede că sunt șanse foarte mari ca fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea să obțină achitarea în dosarul ”Gala Bute”, motivând că nu sunt probe la dosar.

”Eu cred că sunt șanse foarte mari ca doamna Udrea să fie achitată în dosarul Gala Bute, pentru că dosarul e o porcărie. Dacă îl făceam noi, dacă îl făcea Oana Stancu, lua 4853 de ani de pârnaie”, a spus Mircea Badea, miercuri, la Antena 3.

 

”Nu e nicio probă. La infracțiunea de luare de mită, sunt denunțurile, nu e nici măcar o probă. Apoi, e acuzată de o faptă pe care nu avea cum s-o comită, că la acea dată nu mai era în funcție, iar aia cu abuzul în serviciu e cam la mișto. Eu o detest pe ființa Udrea din ficați, din celule, din mitocondrii. Dacă i-am fi făcut noi dosarul, ea lua multă pârnaie, multă. Făcând penibilii de la DNA, care nu sunt nici pricepuți, nici mintoși (...), eu cred ca șansele foarte mari sunt ca Udrea să ia achitare”, este de părere realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au amânat miercuri, pentru 13 martie, pronunţarea primei decizii în dosarul "Gala Bute", în care fostul deputat Elena Udrea este acuzată, printre altele, de luare de mită şi abuz în serviciu. 

×