x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, reacție acidă la demiterile din Poliție după cazul Vlad Pascu: Așa se întâmplă de fiecare dată: bâl, bâl, hau, hau, după care ne pregătim pentru următoare catastrofă

Mircea Badea, reacție acidă la demiterile din Poliție după cazul Vlad Pascu: Așa se întâmplă de fiecare dată: bâl, bâl, hau, hau, după care ne pregătim pentru următoare catastrofă

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2023   •   23:15
Mircea Badea, reacție acidă la demiterile din Poliție după cazul Vlad Pascu: Așa se întâmplă de fiecare dată: bâl, bâl, hau, hau, după care ne pregătim pentru următoare catastrofă

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" la Antena 3 CNN și Mircea Diaconu au comentat într-o notă acidă deciziile anunțate de Ministerul român de Interne miercuri seară, după tragedia provocată la sfârșitul săptămânii trecute de șoferul drogat Vlad Pascu în localitatea 2 Mai.

Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei, după ce a intrat cu mașina într-un grup de persoane.

El fusese eliberat de Poliție cu puțin timp înainte de teribilul accident, deși asupra sa au fost găsite droguri.

"E foarte bine că s-au luat aceste măsuri și sunt foarte încrezător că, de acum înainte, lucrurile se vor schimba, așa cum s-au schimbat și după Caracal și după multe alte situații. Gata. Uite, i-a dat afară.

În fine, nu i-a dat afară, că nu lucrează la Fabrica de cuie. Lucrează tot în Miliție, dar nu mai sunt șefi.

Îmi place că l-au dat afară pe șeful de la container. Containerul de la Vama Veche. Chiar e un container, care avea un șef (containerul în care funcționează Biroul de Poliție Vama Veche, n.r.)

Deci este o învolburare specific românească. Foarte bine. Așa se întâmplă de fiecare dată: bâl, bâl, bâl, hau, hau, hau, după care ne pregătim pentru următoare catastrofă. Urmează!", a spus Mircea Bada la Antena 3 CNN.

Mircea Diaconu: "Un gest de auto-protecție al Ministerului de Interne"

"E confuz. E tulbure tot, după părerea mea, pentru că nu se rezolvă nimic. E un gest al Ministerului Interne, un gest de auto-protecție.

Adică, știți ceva de genul ăsta: 'Hai să aruncăm niște sânge, ca să stea lumea liniștită'. Dar problema nu se rezolvă. Mă sperie, pentru că în mod normal (în cazul unor) astfel de personaje - mă refer la băiatul acela, cu tot ce înseamnă el, cu mașină, cu trecut - ar fi trebuit să afli ce e cu el dintr-un click.

Eu am trecut la un moment dat cu mașina mea, un ARO 10, acum un an, pe centura Bucureștiului și după mine a venit o mașină de poliție care stătea acolo.

Mircea Diaconu: "Poliția are instrumente cu care poate afla dintr-un click trecutul șoferului"

M-a verificat și a venit după mine și (polițiștii) mi-au zis 'vă felicităm, aveți toate actele, surprinzător, în regulă. Deci, pur și simplu, (au știut) imediat și cine sunt, și ce-i cu mașina, și tot ce are, și tot ce n-are. Deci au aceste instrumente", a spus, la rândul său, actorul Mircea Diaconu, prezent în studio.

Șoferul drogat Vlad Pascu a fost eliberat de poliție în dimineața zilei de sâmbătă, 19 august, și și-a putut continua cursa cu mașina spre deznodământul letal care avea să survină după nici o oră.

Pascu a fost eliberat fără să fie testat cu aparatul drug-test, deși asupra sa au fost găsite droguri.

El a putut să se urce din nou la volan, în condițiile în care - conform informațiilor relevate ulterior - nu avea asupra sa decât cartea de identitate iar mașina pe care o conducea nu avea asigurare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mircea Badea

×