x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, despre intervenția DNA în procesul civil dintre jurnaliștii Antena 3 și Kovesi: „Nu este vorba de intimidarea noastră, ci a judecătorilor”

Mircea Badea, despre intervenția DNA în procesul civil dintre jurnaliștii Antena 3 și Kovesi: „Nu este vorba de intimidarea noastră, ci a judecătorilor”

07 Mar 2018   •   21:56
Mircea Badea, despre intervenția DNA în procesul civil dintre jurnaliștii Antena 3 și Kovesi: „Nu este vorba de intimidarea noastră, ci a judecătorilor”

Mircea Badea a comentat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV intevenția DNA în procesul civil dintre jurnaliștii Antena 3 și Kovesi.

Realizatorul a declarat că se încearcă intimidarea judecătorilor.

„Nu este vorba de intimidarea noastră, ci a judecătorilor. Miza este ca cei dați în judecată să plătească milionul de Ron. Care a fost acțiunea? Decizia s-a dat la fond, domnul Răzvan Savaliuc a făcut o plângere, nu doar Kovesi este parte civilă, ci și DNA. Sunt două părți: Kovesi și DNA, cei de la Antena 3 pe de altă parte. Dosarul repectiv, plângerea a fost la Înaltă Curte și ce să vezi? Dosarul ajunge la DNA. Folosindu-se că acum DNA are plângere penală, au trimis o adresă la instanța actuală și au spus că vor tot dosarul pentru că este un dosar penal. Au respins toate probele, adică celor de la Antena 3. Nicio probă nu a fost aprobată. În legătură cu Savaliuc de la fond i s-a respins proba. Instanța a intrat în pronunțare. Pușcăria îi sperie pe judecători. Procurorii DNA îi pot băga la pușcărie. Dacă începe urmărirea penală, onorata instanță va fi suspendată și va fi muritor de foame. Și atunci în momentul în care aude că e un dosar penal, iată ce s-a întâmplat la proces”, a declarat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: mircea badea