x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, în Piaţa Universităţii: "Dacă jandarmii nu vor provoca mulţimea, mi-e greu să cred că se poate ajunge la violenţă"

Mircea Badea, în Piaţa Universităţii: "Dacă jandarmii nu vor provoca mulţimea, mi-e greu să cred că se poate ajunge la violenţă"

15 Ian 2012   •   14:38

Mircea Badea a fost prezent in Piata Universitatii declarand ca a dorit sa ia pulsul manifestatiei in desfasurare.

"Am venit sa vad cu ochii mei ce se intampla aici. Sunt oameni vii care se manifesta ca atare. Un lucru destul de rar in Romania. Si am vrut sa vin sa iau contact cu aceasta energie. Nu este o manifestare violenta. Daca jandarmii nu vor provoca multimea, asa cum au facut aseara, mi-e greu sa cred ca aceasta manifestare poate degenera violent. Lumea este calma, striga, scandeaza. Chiar am vazut o pancarta inteligent scrisa «Sunteti guvernanti? Sunati la 112!».

Vazandu-ma, lumea a rezonat la o figura cunoscuta. Multi dintre cei prezenti cer solicitarea unei autorizatii pentru aceasta miscare de protest. Ca organizator al unei manifestatii publice, pot sa spun ca, in Romania, autorizarea este aproape imposibil de obtinut", a declarat Mircea Badea la Antena3.


×
Subiecte în articol: mircea badea proteste bucuresti 2012