x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: MRU, un personaj odios dar cu "o doză de legitimitate" venită din votul dat de români lui Klaus Iohannis

Mircea Badea: MRU, un personaj odios dar cu "o doză de legitimitate" venită din votul dat de români lui Klaus Iohannis

26 Iun 2015   •   09:47
Mircea Badea: MRU, un personaj odios dar cu "o doză de legitimitate" venită din votul dat de români lui Klaus Iohannis

Mircea Badea a comentat, în pasa ediţiei de joi seară a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza zilei, despre nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, argumentând legitimitatea acestuia pentru o astfel de funcţie.

Mihai Răzvan Ungureanu "are doza sa de legitimitate" tocmai prin votul dat de români lui Klaus Iohannis, la prezidenţiale, a explicat Mircea Badea la Antena 3.

"Din punctul meu de vedere este un personaj odios. Dar, la fel de cert este faptul că domnul Klaus Iohannis a fost validat în funcţia de preşedinte al României de către milioane de români, afişându-se public, asumându-şi-i public şi pe Mihai Răzvan Ungureanu şi pe ceilalţi la fel de odioşi care l-au sprijinit pe Băsescu în ticăloşiile sale", a afirmat Mircea Badea.

"Nu ştiu de ce lumea e atât de şocată că vrea să îl pună pe MRU la SIE. Pe cine ai vrea să pună? Pe mine? Nu a apărut pe toate scenele electorale cu Mihai Răzvan Ungureanu? Domnul Iohannis nu s-a ascuns, nu a făcut o mânărie. A ieşit pe scenă cu oamenii aia şi a spus: Votaţi-mă!", completat Badea.

Badea a subliniat că, în opinia sa, nominalizarea lui MRU la SIE este una îngrozitoare însă, "dacă poporul român aşa a decis", prin votul pe care l-a dat lui Iohannis, atunci "bine".



×