x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea o propune pe Elena Udrea pe viitoarea bancnotă de 1000 RON, oripilat de refuzul brutal primit de Victor Ciutacu la propunerea cu Fuego (VIDEO)

Mircea Badea o propune pe Elena Udrea pe viitoarea bancnotă de 1000 RON, oripilat de refuzul brutal primit de Victor Ciutacu la propunerea cu Fuego (VIDEO)

01 Noi 2012   •   14:10
Mircea Badea o propune pe Elena Udrea pe viitoarea bancnotă de 1000 RON, oripilat de refuzul brutal primit de Victor Ciutacu la propunerea cu Fuego (VIDEO)
Sursa foto: Elena Udrea
Dupa înăbuşirea visului lui Victor Ciutacu de a-şi vedea idolul Fuego pe bancnota de o mie de lei, ca răspuns la campania cu "prima femeie pe o bancnotă românească", Mircea Badea plusează şi o propune pe Elena Udrea, însă pe alte considerente decât Victor Ciutacu.
 
Mircea Badea spune aşa: "Victor Ciutacu a făcut o petiţie online, e o campanie acum în România, să punem o doamnă pe bancnotă. Eu zic s-o punem pe doamna Udrea. Pentru că şi bancnotele multe foşnesc exact ca frunzele, covorul de frunze toamna (prosteala de interviu data de Elena Udrea pentru Monitorul de Neamt n.r.), e reprezentativă pentru bani, că are, dar eu spun că doamna Udrea trebuie pusă pe o bancnotă mare, ca să încapă".
 
In petitia sa, Victor Ciutacu scrie: "Valoarea trebuie pretuita. Devotamentul trebuie rasplatit. Performanta trebuie omagiata. Nimeni nu poate contesta ca Fuego e figura publica marcanta potrivita pentru innobilarea banilor. Iar mama lui va putea impodobi bradul cu bancnote de 1000 RON. Mugur Isarescu trebuie sa ia act de vointa majoritatii."

Din pacate, petitia lui Victor Ciutacu a fost respinsa de administratorii sitelului de petitii online.

×