x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, pe Facebook: "Azi un prieten cu care am trait o viata a ales sa se sinucida..."

Mircea Badea, pe Facebook: "Azi un prieten cu care am trait o viata a ales sa se sinucida..."

12 Sep 2013   •   22:36
Mircea Badea, pe Facebook: "Azi un prieten cu care am trait o viata a ales sa se sinucida..."

Noncoformist, direct şi extrem de slobod la scris, Mircea Badea a făcut o postare pe Facebook, aşa cum o poate face doar el.

"Azi un prieten cu care am trait o viata a ales sa se sinucida din lumea mea basindu-se cu stropi. A facut-o emanand niste blestematii si niste ticalosii cu duhoare pestilentiala care m-a doborat. O sa ma ridic.
Nici delirul mistic inept, de prostovan, tip Becali, nici eventuale inspiratii de "sorginte dacica" nu pot justifica monstruozitatea gestului imund. Asadar, oricat ma voi mai tavali in chinuri, daca ai ales sa te sinucizi injunghiindu-ma, pentru mine esti mort. Nu voi tine slujba. Nici doliu!", a scris Badea pe contul său de Facebook, lăsându-şi cititorii cu gura căscată a mirare.

Întrebarea ce rămâne şi care a  învolburat apele internetul, născând cele mai diverse ipoteze este: cine este prietenul care a ales sinuciderea "cu stropi" din lumea lui Badea? De urmărit, dac-a făcut-o aşa, sigur va lăsa urme!


×