x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Şova nu are cum să se ducă în justiţie, nici dacă ar vrea, dintr-un motiv foarte simplu... DNA nu îl trimite!

Mircea Badea: Şova nu are cum să se ducă în justiţie, nici dacă ar vrea, dintr-un motiv foarte simplu... DNA nu îl trimite!

03 Iun 2015   •   20:51
Mircea Badea: Şova nu are cum să se ducă în justiţie, nici dacă ar vrea, dintr-un motiv foarte simplu... DNA nu îl trimite!

Mircea Badea a vorbit, astăzi, în intervenţia sa în emisiunea 100 de Minute, despre percepţia greşită potrivit căreia Dan Şova se sustrage justiţiei.

„Ceva mai devreme a sunat un domn care nu înţelegea de ce Şova nu vrea să se ducă în justiţie dacă se consideră nevinovat. Ştii că există această percepţie care nu are nicio legătură cu realitatea, percepţie care este cultivată, din păcate, de manipulatorii ăştia de pe net şi de pe la televiziuni, inclusiv la postul ăla care are audienţă mai mică decât Disney Junior, la Realitatea”, a spus realizatorul emisiunii În Gura Presei, la Antena 3.

Mircea Badea a relatat discuţia dintre el şi domnul care nu înţelegea situaţia lui Dan Şova:

"Şi zic "domne, staţi puţin că Şova nu are cum să se ducă în justiţie nici dacă ar vrea, dintr-un motiv foarte simplu: DNA nu-l trimite.".

"Cum nu-l trimite? Păi şi DNA ce vrea?"

"Doar să-l aresteze preventiv."

"Şi cu ce ne ajută asta?"

"Cu absolut nimic, evident."

"Păi şi DNA poate să-i facă dosarul?"

"Da, că nu-i împiedică nimeni".

"A, şi poate să-l trimită în judecată?"

"Da, prietene, poate, doar că nu-l trimite" ", a spus Mircea Badea.
 

×
Subiecte în articol: mircea badea dan sova dna 100 de minute