x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Misterul navigatorului mumificat găsit la bordul unui iaht care plutește în derivă din 2009

Misterul navigatorului mumificat găsit la bordul unui iaht care plutește în derivă din 2009

11 Mar 2016   •   14:34
Misterul navigatorului mumificat găsit la bordul unui iaht care plutește în derivă din 2009

Cele mai ciudate lucruri se întâmplă când te aștepți mai puțin. Doi pescari filipinezi au avut parte de un șoc, când într-o dimineață au găsit un iaht abandonat, iar la bordul acestuia trupul mumificat al unui bărbat.

Manfred Fritz Bajorat, un aventurier german de 59 de ani, a fost descoperit de cei doi în zona de coastă a provinciei Surigao del Sur, Filipine.

 

 

Corpul neînsuflețit era așezat în apropierea cabinei radio, dând impresia că bărbatul a încercat să dea un ultim telefon. S-a găsit, de asemenea, un bilet pentru soția lui, Claudia, care a murit de cancer în 2010:

„Treizeci de ani am mers pe același drum. Apoi, puterea demonilor a fost mai puternică decât dorința de a trăi. Ai plecat. Sper ca sufletul tău să își găsească pacea. Al tău Manfred.”

Potrivit elmundo.es, în interiorul cabinei au mai fost găsite albume foto, haine și resturi de mâncare împrăștiate.

Totuși, nu s-ar putea preciza de câți ani plutește în derivă iahtul de 12 metri lungime. Ultimele mențiuni referitoare la ambarcațiune au fost făcute în 2009.

Ambasada Germaniei în Manila lucrează la acest caz, încercând să identifice rudele bărbatului din țara natală.      

×
Subiecte în articol: mister enigma iaht navigator mumie