x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mitică de la Ligă scapă de stres cu un nou restaurant de cărnuri, deschis în plin post

Mitică de la Ligă scapă de stres cu un nou restaurant de cărnuri, deschis în plin post

de Diana Scarlat    |    19 Noi 2011   •   14:52
Mitică de la Ligă scapă de stres cu un nou restaurant de cărnuri, deschis în plin post

Amenintat, in egala masura, de DNA si de Becali, cu pierderea Ligii, Mitica Dragomir si-a deschis restaurant de 40.000 de euro in buricu' Bucurestiului, langa Casa Centrala a Armatei.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal si-a propus sa aiba un local la cele mai inalte standarde europene, dupa ce, in septesmbrie 2006, Administratia Domeniului Public (ADP) Sector 1 a intrat in forta, cu buldozerele, in restaurantul sau construit pe malul lacului Herastrau. Dragomir a pierdut atunci materialele in valoare de 550.000 de euro, conform declaratiilor lui.

Restaurantul, cu specific de carne si peste, deschis aseara, pe locul fostului bar regal "Maxim", se numeste Bogdani, dupa numele fiului oficialului LPF si al unui nepot de-al sau, si ofera 17 feluri cu carne si 17 feluri cu fructe de mare si peste, pregatite de bucatari cotati cu 2 si 3 stele Michelin. Dumitru si Bogdan Dragomir mai au impreuna centrul de organizari de evenimente si un hotel in care se cazeaza mai multe echipe din Liga 1, atunci cand joaca la Bucuresti.

×