x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Modernizare - Cinematograf in Piata Obor

Modernizare - Cinematograf in Piata Obor

de Monica C. Andrei    |    17 Aug 2006   •   00:00
Modernizare - Cinematograf in Piata Obor

O constructie moderna, cu subsol pe doua niveluri, parter si patru etaje, un cinematograf, spatii comerciale, de birouri si locuri de parcare. Asa va arata Piata Obor la sfarsitul lui 2007. Lucrarile vor fi demarate in luna octombrie, pana atunci urmand ca autoritatile locale sa aleaga din cele patru proiecte ramase in joc.

"Piata Obor nu se desfiinteaza, cum au incercat unii sa sugereze, ci se extinde. Vrem sa punem stop bisnitarilor si hotilor care s-au aciuat in ultimul timp in Piata Obor, cel mai mare vad comercial, pentru a-si promova afacerile necurate. Modernizarile facute pana in prezent au dus la modificari insesizabile si au fost legate de asigurarea perimetrului pietei", a spus Neculai Ontanu, edilul Sectorului 2.

PROTEST. Planul lui Ontanu nu-i pe placul unora care tin cu orice pret ca spatiul comercial, cea mai mare piata din sud-estul Europei, sa ramana in stil traditional.

"Eu ii inteleg pe acei oameni care s-au obisnuit cu acea mizerie, care fac bani din acea mizerie, insa noi trebuie sa oprim aceasta stare de fapt. Inteleg demersul comerciantilor de a nu se schimba Piata Obor, dar va spun ca pana acum am taiat tentaculele caracatitei comerciale, acum ii vom taia gatul.

Vreau sa le transmit speculantilor interesati ca acest proiect se va realiza", a adaugat primarul. Valoarea investitiei in modernizarea pietei este de circa 117 milioane de euro. (Monica C. Andrei)

×
Subiecte în articol: observator piata piata obor