x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Declaraţie-şoc a unui deputat UDMR: “Monica Macovei e frigidă. Are orgasm doar când vede oameni după gratii”

Declaraţie-şoc a unui deputat UDMR: “Monica Macovei e frigidă. Are orgasm doar când vede oameni după gratii”

de Istvan Deak    |    27 Mai 2013   •   17:58
Declaraţie-şoc a unui deputat UDMR: “Monica Macovei e frigidă. Are orgasm doar când vede oameni după gratii”
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Deputatul UDMR Marko Attila este vizibil deranjat de atitudinea şi comentariile fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei, pe tema condamnării lui Gigi Becali. “În ultimele zile am auzit-o de câteva ori la televizor pe Monica Macovei, citată şi astăzi de o televiziune de ştiri, care susţine că partidele de guvernământ pregătesc graţierea lui Becali. Am auzit acelaşi lucru şi după încarcerarea lui Năstase. Toată lumea ştie că Gigi nu va fi graţiat, aşa cum nu a fost nici Năstase. Din această atitudine isterică şi de fobie am tras o concluzie: doamna Macovei este frigidă. Ea are orgasm doar când vede oameni după gratii. Aştept expresia feţei sale când va fi anunţată sentinţa definitivă în cazul meu. Sunt convins că lucrează cu înverşunare ca să poată exprima acelaşi lucru”, a scris Marko Attila, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook.

În cursul anului trecut, fostul subsecretar de stat în Departamentul pentru Relaţii Interetnice, Marko Attila, acuzat de abuz în serviciu contra interesului public pentru restituirea Colegiului "Székely Mikó" din Sfântu Gheorghe, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare de Judecătoria Buzău.

Marko Attila a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru abuz în serviciu contra interesului public împreună cu Marosan Tamas, reprezentant al Eparhiei Reformate din Ardeal, şi Silviu Clim, fost consilier în cadrul Ministerului de Justiţie, membri ai comisiei de retrocedare a Colegiului “Szekely Miko” din Sfântu Gheorghe. Instanţa a considerat că cei trei au retrocedat abuziv clădirea către Eparhia Reformată din Ardeal pe baza unor documente care nu erau valabile. Deşi au fost achitaţi de Curtea de Apel Braşov în 2006, în luna iunie 2012, Judecătoria Buzău i-a condamnat pe fiecare la trei ani de închisoare şi a obligat Eparhia reformată să plătească un prejudiciu creat statului de 1,13 milioane de lei. Inculpaţii au făcut recurs la decizia de la Buzău, acesta urma să fie judecat la Curtea de Apel Ploieşti, însă noua calitate de deputat a lui Marko Attila a propulsat cazul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

×
Subiecte în articol: monica macovei marko attila deputat