x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Narcisa sălbatică

Narcisa sălbatică

09 Aug 2010   •   00:00
Narcisa sălbatică
Sursa foto: Sever Popescu/Fotofactory

Din toamna acestui an, Antena 1 readuce aventura şi romantismul în casele telespectatorilor săi. "Narcisa sălbatică" este titlul telenovelei al cărei scenariu este scris de celebrul actor argentinian Gabriel Corado.

Serialul nu este o poveste cu personaje miraculoase şi aventuri supranaturale, ci este o imagine a vieţii reale a cărei magie vine din spectaculoasa forţă a destinului. Destinul îşi va pune amprenta pe vieţile protagoniştilor, făcându-i martori la întâmplări incredibile, transformări şi răsturnări impresionante de situaţie.

Povestea Narcisei începe cu o provocare incredibilă. Într-o zi, Tudor, un avocat de succes, cu o situaţie financiară foarte bună, pleacă în vacanţă împreună cu familia sa. Ziua se termină tragic când maşina în care călătoreau se răstoarnă într-o prăpastie. Destinul o aduce pe Narcisa în mijlocul acestui incident şi, datorită ei, Tudor şi copiii sunt salvaţi. Viaţa celor doi se schimbă din acest moment, mai ales că încep să meargă pe un drum comun, Tudor fiind decis să o răsplătească pe Narcisa pentru curajul ei.

Narcisa nu are o situaţie prea roz. Ea locuieşte împreună cu bunica sa în condiţii precare. A rămas orfană de mamă, iar despre tatăl ei nu ştie aproape nimic. Ca să ajute la cheltuielile casei, tânăra lucrează ca model pentru un sculptor din sat. Scenariul "Narcisei sălbatice" este semnat de Gabriel Corado, care mărturiseşte despre povestea sa că este "cea mai sensibilă poveste de dragoste". Producţia va purta semnătura Tandem Film, proiectul desfăşurându-se sub coordonarea Augustei Lazarov, Head of Entertainement Antena 1.

Rolul Narcisei va fi interpretat de Alina Steliana Puşcaş (foto), iar cel al lui Tudor de Ciprian Dumitraşcu. Telespectatorii vor avea însă ocazia să îi vadă în roluri importante şi pe Tania Budi, Andrei Aradits, Nicole Duţu şi Antonia Ionescu. (C.S.)

×
Subiecte în articol: mass-media