x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Negoita insista - Licitatie pentru ridicarea masinilor

Negoita insista - Licitatie pentru ridicarea masinilor

de Monica Andrei Capatos    |    13 Dec 2006   •   00:00

Ridicarea masinilor parcate ilegal pe domeniul public a devenit o prioritate pentru primarul Sectorului 3, Liviu Negoita. Un lucru laudabil doar in conditiile in care legea este respectata. Edilul vrea sa organizeze o licitatie in urma careia sa fie aleasa o societate comerciala care sa intervina si pe marile bulevarde ale Capitalei, care sunt in administrarea municipalitatii. Asta in conditiile in care si Primaria Capitalei vrea sa organizeze la randul ei o alta licitatie, la inceputul anului, tot pe aceeasi tema.

"Probabil ca in prima parte a lunii ianuarie vom avea si castigatorul acestei licitatii pentru ridicarea autoturismelor parcate in alte locuri decat cele special amenajate", a spus primarul.

"SURPRIZA". S-ar putea ca planurile lui Negoita sa fie date peste cap chiar de primarul general, Adriean Videanu, care a precizat ieri ca va reglementa situatia pana la sfarsitul anului. "Primarul Sectorului 3 este dinamic. Consiliul General va adopta o hotarare privind ridicarea masinilor parcate neregulamentar la nivelul intregului oras. Pana la sfarsitul anului, situatia va fi clarificata", a declarat Videanu.

AMENZI. In varianta lui Negoita, firma care castiga licitatia la nivel de sector urma sa incheie un contract pe o perioada mai scurta de timp, de sase luni. "Societatea care va castiga la Sectorul 3 licitatia va avea sanse si la cea organizata de Primaria Capitalei", a adaugat surprinzator Negoita. Pentru ridicarea unui vehicul se va percepe o amenda de 200 de lei, pentru depozitarea acestuia 300 de lei pe zi, iar tariful pentru depozitarea unei remorci este de 400 de lei pe zi.

×
Subiecte în articol: observator