x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Maramureș, la graniță cu Ucraina: Semnal bun

Ciucă, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Maramureș, la graniță cu Ucraina: Semnal bun

17 Noi 2022   •   18:35
Ciucă, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Maramureș, la graniță cu Ucraina: Semnal bun

Județul Maramureș a dobândit o importanță crescută, datorită situării sale la granița cu Ucraina, spune, joi, premierul Nicolae Ciucă. Acesta spune că modernizarea infrastructurii de transport este esențială în contextul geopolitic actual.

„La nivelul Guvernului, sprijinim din fonduri naționale și europene proiectele asumate prin Programul de Guvernare pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de transport aerian. Felicit Consiliul Județean Maramureș pentru acest proiect de investiții în valoare de aproape 138 de milioane de lei, dar și pentru celelalte proiecte majore pe care le are în derulare, precum și pentru efortul de atragere a banilor europeni”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit premierului, în contextul geopolitic actual, județul Maramureș a dobândit o importanță crescută, datorită situării sale la granița cu Ucraina.

„Tocmai de aceea, modernizarea infrastructurii de transport este esențială, iar necesitatea unui aeroport modernizat la standarde europene devine vitală pentru dezvoltarea economică și socială a județului și a întregii regiuni. Prin aceste obiective ne dorim să continuăm să sprijinim activitatea economică a întreprinzătorilor din România și, totodată, să asigurăm acest sistem de infrastructură fără de care economia nu se poate dezvolta”, a mai spus Ciucă.

nicolae ciuca

×