x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicu Covaci a fost înmormântat în această seară, cu o zi înainte decât se anunțase. Porţile cimitirului au fost închise publicului

Nicu Covaci a fost înmormântat în această seară, cu o zi înainte decât se anunțase. Porţile cimitirului au fost închise publicului

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   21:13
Nicu Covaci a fost înmormântat în această seară, cu o zi înainte decât se anunțase. Porţile cimitirului au fost închise publicului
Sursa foto: Hepta/Nicu Covaci pe scenă

Regretatul Nicu Covaci, care a murit vineri, a fost înmormântat miercuri seară în Cimitirul Eroilor din Timişoara. Slujba, care a fost oficiată de Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, a avut loc cu o zi înainte decât se anunțase inițial şi a fost una privată, doar pentru familie și prieteni.

Miercuri, 7 august 2024, la ora 18.00, a avut loc înmormântarea lui Nicu Covaci. Porţile Cimitirului Eroilor din Timişoara au fost închise pentru ca înmormântarea artistului să aibă loc într-un cadru privat.

Potrivit Antena 3 CNN, deşi anunţată iniţial pentru ziua de joi, ceremonia funerară a avut loc imediat după ce sicriul muzicianului a fost ridicat de la Filarmonica Banatul, unde timp de două zile fanii i-au putut aduce un ultim omagiu lui Nicu Covaci.

Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, a oficiat slujba de înmormântare a liderului formaţiei Phoenix. Au fost prezenţi actuali membri ai trupei, câţiva prieteni apropiaţi, precum şi partenera de viaţă a lui Nicu Covaci din ultimii peste 30 de ani.

Membrii formaţiei Phoenix au anunţat, marţi, că proiectul va continua şi că Phoenix va scoate un nou album în care se va regăsi o nouă melodie, „Nemuritorul” care îi va fi dedicată lui Nicu Covaci.

Nicu Covaci a murit, vineri seară, la Spitalul Judeţean Timişoara. El a fost diagnosticat cu cancer cerebral şi a suferit chiar şi o intervenţe chirurgicală pe creier, apoi a urmat tratamente severe. În ultima lună de viaţă a fost internat la Spitalul Judeţean Timişoara.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×