x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Pe 9 iunea avem alegerea între o administraţie onestă şi una a jafului din bani publici

Nicușor Dan: Pe 9 iunea avem alegerea între o administraţie onestă şi una a jafului din bani publici

de Redacția Jurnalul    |    09 Apr 2024   •   14:15
Nicușor Dan: Pe 9 iunea avem alegerea între o administraţie onestă şi una a jafului din bani publici

Alegerea din 9 iunie este una între ”o administraţie onestă şi una a jafului din bani publici şi a mafiei imobiliare”, afirmă Nicușor Dan.

”Pe 9 iunie avem alegeri locale. Alegerea este între o administraţie onestă şi una a jafului din bani publici şi a mafiei imobiliare. În trei ani, am scos primăria din faliment. Am schimbat 110 kilometri de termoficare, mai mult decât administraţia PSD în 12 ani. Am terminat, după 48 de ani, staţia de epurare de la Glina şi, în sfârşit, canalizările noastre nu mai poluează Dunărea şi Marea Neagră”, spune, marţi, într-un mesaj video postat pe Facebook, primarul general Nicuşor Dan.

El afirmă că în mandatul său, PMB a investit în transportul public, spitale, în parcuri și a refăcut locuri de joacă.

”Am oprit mafia imobiliarî care ar fi sufocat şi mai mult oraşul. (...) dar alegerile din 9 iunie sunt mai mult decât despre conducte și tramvaie. Sunt despre valori, acele valori care să-i facă pe copiii noștri să vrea să locuiască în București și în România. Decidem împreună dacă continuăm pe calea legalității, a corectitudinii sau ne reîntoarcem la furt și impostură. Suntem prea mulți oameni onești în Bucureștui ca să nu reușim”, încheie Dan.

El candidează la PMB pentru un nou mandat ca independent, susținut de USR, PMP și Forța Dreptei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan alegeri PMB