x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan: De azi voi semna eu avizele de circulaţie pentru PUZ-uri, PUD-uri şi autorizaţii de construire

Nicuşor Dan: De azi voi semna eu avizele de circulaţie pentru PUZ-uri, PUD-uri şi autorizaţii de construire

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2024   •   20:00
Nicuşor Dan: De azi voi semna eu avizele de circulaţie pentru PUZ-uri, PUD-uri şi autorizaţii de construire

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că, începând de joi, va semna avizele de circulaţie pentru Planuri Urbanistice Zonale, Planuri Urbanistice de Detaliu (PUD-uri) şi autorizaţii de construire, iar comisia tehnică în domeniu va avea un rol consultativ.

Potrivit primarului general, Comisia tehnică de circulaţie a dat "de multe" ori avize pentru proiecte "ilegale" ale sectoarelor.

"Comisia tehnică de circulaţie a dat de multe ori avize pentru proiecte ilegale ale sectoarelor (de exemplu recentul PUD One Cotroceni) fără să verifice contextul juridic, verificând doar existenţa unor studii de trafic. Cu studiile de trafic e o altă problemă, toate spun că toate investiţiile sunt posibile", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

El a adăugat că, în curând, va exista un model în care vor fi verificate studiile de trafic. "Vom avea curând un model de trafic în care vom verifica studiile de trafic şi în felul acesta vom respinge în sfârşit proiectele care aglomerează", a explicat primarul general.

AGERPRES

×