x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan anuntă ca a finalizat procedura de achiziție a creditului pentru plata diferențelor de preț la termie

Nicușor Dan anuntă ca a finalizat procedura de achiziție a creditului pentru plata diferențelor de preț la termie

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2022   •   17:06
Nicușor Dan anuntă ca a finalizat procedura de achiziție a creditului pentru plata diferențelor de preț la termie
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Nicușor Dan anunță că a finalizat procedura de achiziție a creditului de 500 de milioane de lei pentru plata diferențelor de preț la termie între 2019-2022: „Sunt optimist că vom reuși să încheiem cu bine acest maraton procedural pentru a putea ca bucureștenii să treacă iarna cu bine”.

„Am finalizat procedura de achiziție a creditului de 500 de milioane de lei pentru plata diferențelor de preț la termie între 2019-2022. Achiziția a fost câștigată de Unicredit. Le mulțumesc colegilor din primărie si angajaților băncii care aseară la ora 22:00 încă lucrau la documentele necesare aprobării acestui credit”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El precizează că mai sunt câteva proceduri de îndeplinit, respectiv avizul Comisiei de Autorizare a Împrumuturilor Locale, votul în Consiliul General și tragerea efectivă și utilizarea banilor.

„Toți acești pași trebuie parcurși într-un timp extrem de scurt, pentru că ordonanța de urgență dată de Guvern ne obligă să terminăm procedura până la finalul anului. Am comprimat într-o lună ceea ce se face în mod normal în 3 luni, cu prețul multor ședințe și a multor ore peste program în primărie și în băncile care au ofertat. Sunt optimist că vom reuși să încheiem cu bine acest maraton procedural pentru a putea ca bucureștenii să treacă iarna cu bine”, încheie primarul Capitalei.

×
Subiecte în articol: nicusor dan credit căldură