x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan: PMB va finaliza în martie documentele pentru licitaţia privind tronsoanele 3 şi 4 din Prelungirea Ghencea

Nicuşor Dan: PMB va finaliza în martie documentele pentru licitaţia privind tronsoanele 3 şi 4 din Prelungirea Ghencea

de Redacția Jurnalul    |    29 Mar 2023   •   18:00
Nicuşor Dan: PMB va finaliza în martie documentele pentru licitaţia privind tronsoanele 3 şi 4 din Prelungirea Ghencea

Primăria Capitalei va finaliza în luna martie documentaţia pentru a lansa achiziţiile publice în vederea realizării tronsoanelor trei şi patru ale investiţiei din Prelungirea Ghencea, a anunţat miercuri primarul general Nicuşor Dan.

"Sunt patru tronsoane. Tronsonul doi e gata, în sfârşit. Pe tronsonul trei am demolat tot, mai puţin o casă. Pe tronsonul patru o să demolăm tot, anul acesta, după ce o să actualizăm toate sumele pentru exproprieri, pentru că aşa ne cere legea. (...) Până la sfârşitul acestei luni, o să facem documentele astfel încât să ieşim în achiziţie publică pentru tronsoanele trei şi patru", a arătat el, într-o declaraţie acordată presei.

Directorul Trustului de Clădiri Metropolitane, Cristian Hiver, a precizat că tronsonul doi e realizat în proporţie de 95% şi că mai trebuie pus strat de uzură pe carosabil.

"Pe tronsonul unu, lucrăm la schimbare canalizare de apă pluvială pe o parte. Pe cealaltă parte aşteptăm contractul cu Enel. (...) Avem în grafic de a termina până în mai anul viitor tronsonul unu, în întregime", a spus el. 

×
Subiecte în articol: nicusor dan licitaţie