x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan: Lucrările ce se vor realiza la planşeul peste Dâmboviţa de la Unirii trebuie să ţină cont de starea sa

Nicuşor Dan: Lucrările ce se vor realiza la planşeul peste Dâmboviţa de la Unirii trebuie să ţină cont de starea sa

de Redacția Jurnalul    |    10 Iul 2023   •   17:45
Nicuşor Dan: Lucrările ce se vor realiza la planşeul peste Dâmboviţa de la Unirii trebuie să ţină cont de starea sa

Primarul general al Capitalei, Nicuşor a afirmat luni că ucrările care se vor realiza la planşeul peste Dâmboviţa de la Piaţa Unirii trebuie să ţină cont de starea lui şi de punctul de vedere al Apelor Române.

"Sunt trei lucruri de care trebuie să ţinem cont. Pe de o parte este starea planşeului, pe de altă parte este punctul de vedere al operatorului de apă, al instituţiei care se ocupă de apele din România, Apele Române, pentru că ei sunt cei care trebuie să avizeze soluţia definitivă. (...) Aşa cum este acum, acolo este o strangulare a cursului apei Dâmboviţei. Şi în al treilea rând (...) avem atribuit deja studiul de fezabilitate pentru a aduce tramvaiul prin laturile Pieţei Unirii, ca să facem nişte diagonale", a explicat Nicuşor Dan, într-o declaraţie de presă acordată în contextul vizitei efectuate la Pasajul Doamna Ghica.

În opinia edilului general al Capitalei, reprezentanţii Primăriei Sectorului 4, ai Apelor Române şi ai Municipalităţii, cu consultanţii, specialiştii pe care îi are fiecare, trebuie să se pună la aceeaşi masă să găsească o soluţie privind lucrările la planşeul de peste râul Dâmboviţa.

×
Subiecte în articol: nicusor dan lucrări planseu dămboviţa