x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan, mesaj pentru ministrul de Finanțe: Doamna Firea își minte colegii

Nicușor Dan, mesaj pentru ministrul de Finanțe: Doamna Firea își minte colegii

28 Noi 2021   •   15:22
Nicușor Dan, mesaj pentru ministrul de Finanțe: Doamna Firea își minte colegii

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, i-a transmis un mesaj ministrului de Finanțe, Adrian Câciu, cerându-i să nu se bazeze pe informațiile de la Gabriela Firea. Solicitarea a fost făcută înainte de întâlnirea pe care Dan și Câciu o vor avea, subiectul fiind termoficarea orașului București.

 

Ajutorul pe care Guvernul l-ar putea acorda Primăriei București pentru a acoperi o parte din cheltuielile cu termoficarea capitalei a fost subiectul întâlnirii de sâmbătă dintre primarul Nicușor Dan și premierul Nicolae Ciucă.

Dan spune că își dorește și o întâlnire cu ministrul de finanțe pentru a-i prezenta chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei, astfel încât reprezentantul Guvernului „să aibă informațiile direct de la sursă”.

„E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informațiile de la Gabriela Firea, care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului București și noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureștenilor. Provocarea de conflicte și utilizarea de poziții ministeriale pentru ambiții personale, așa cum face deja din primele zile fostul primar al Capitalei, va dezgusta foarte repede cetățenii”, a explicat Nicușor Dan prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Primarul capitalei a reacționat după ce a fost atacat de noul ministru al Familiei pe tema termoficării.

„Domnule primar fără inimă, ați scumpit biletul pentru transportul în comun, ați scumpit agentul termic”, a spus Gabriela Firea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan gabriela firea