x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan: Suntem în grafic cu elaborarea PUG. O variantă preliminară - până la finalul anului

Nicuşor Dan: Suntem în grafic cu elaborarea PUG. O variantă preliminară - până la finalul anului

de Redacția Jurnalul    |    05 Iul 2023   •   23:45
Nicuşor Dan: Suntem în grafic cu elaborarea PUG. O variantă preliminară - până la finalul anului

Municipalitatea este în grafic cu elaborarea noului Plan Urbanistic General (PUG) al Capitalei, urmând ca, până la finalul anului, să aibă o variantă preliminară a acestuia, a declarat primarul general, Nicuşor Dan.

El a scris miercuri, pe Facebook, că bucureşteni şi cetăţeni din judeţul Ilfov şi-au exprimat opinia în cadrul consultării publice pentru elaborarea noului PUG al municipiului Bucureşti, precizând că s-au înregistrat mai mult de 21.000 de răspunsuri, dintre care peste 1.300 din Ilfov.

Edilul general al Capitalei a punctat că datele din acest chestionar sunt prelucrate de echipa de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu". Nicuşor Dan a precizat că acestea vor fi coroborate şi cu rezultatele consultării profesioniştilor din domeniu, iar concluziile vor fi făcute publice în perioada următoare. El a adăugat că echipa care lucrează la elaborarea PUG va ţine cont de sugestiile cetăţenilor. 

×
Subiecte în articol: nicusor dan