x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nimeni nu a sunat la 112! Un român a rămas 24 de ore captiv în maşina după un accident (VIDEO)

Nimeni nu a sunat la 112! Un român a rămas 24 de ore captiv în maşina după un accident (VIDEO)

03 Noi 2013   •   22:16
Nimeni nu a sunat la 112! Un român a rămas 24 de ore captiv în maşina după un accident (VIDEO)

Aproape uluitor, un tânăr în vârstă de 22 de ani a rămas blocat aproape 24 de ore în maşina cu care a suferit un accident, sâmbătă seara, la intrarea în Timişoara.

Tânărul se deplasa la volanul autoturismului său pe şoseaua de la Arad la Timişoara, aproape de destinaţie, pierzând controlul volanului, maşina a ieşit în afara carosabilului şi s-a oprit pe câmp.
Şoferul a rămas blocat între scaun şi bord, în imposibilitate de a se elibera din încarcerare. Acumulatorul telefonului mobil se desprinsese de aparat în şocul suferit în urma accidentului, aşa că nici această modalitate a a chema ajutoare nu îi era la îndemână..

Nimeni nu a acordat  atenţie maşinii extrem de avariate, ieşite de pe carosabil, a cărei vizibilitate a scăzut şi mai mult odată cu lăsarea întunericului.

Văzând că timpul necesar ajungerii la destinaţie se mărise nepermis de mult, cei apropiaţi, care îl aşteptatu să sosească la Timişoara în cursul serii de sâmbără, s-au îngrijorat şi au început să-l caute. Fără niciun succes, până duminică la prânz!

"L-am căutat încă de aseară, am făcut de trei ori traseul lui pe unde venea de obicei, e conştient, dar nu-şi mai aminteşte nimic din ce s-a întâmplat, i-am lăsat mesaje pe telefonul mobil. Nimeni nu ştia nimic de el, ne gândeam la ce e mai rău", povesteşte fratele victimei.

După aproape 24 de ore de la producerea accidentului, tânărul a fost scos din maşină de către un echipaj de la descarcerare şi a fost transportat de o ambulanţă la Spitalul Municipal din Timişoara, unde va fi supus unor analize amănunţite.


×