x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi informații despre moartea actorului Costin Mărculescu

Noi informații despre moartea actorului Costin Mărculescu

11 Iun 2020   •   07:43
Noi informații despre moartea actorului Costin Mărculescu
Sursa foto: FB Costin Mărculescu

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Costin Mărculescu nu mai fusese văzut de cel puțin 3-4 zile. 

O echipă Antena 1 este cea care a sunat la 112. Costin Măculescu a fost găsit decedat în cadă, în stare de putrefacție, potrivit informațiilor furnizate de Dan Capatos, la Antena 1.

Din câte se pare, Costin Mărculescu avea și un câine care lătra foarte tare, în ultimele ore. Semnalul de alarmă a fost dat însă de o țeavă de apă caldă care s-a spart, iar apa s-a scurs de la etajul 8, acolo unde locuia Mărculescu, până la etajul 6.

Pompierii ISU au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în baie pe Costin Mărculescu.

Conform Poliției Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București citată de Mediafax.

Corpul neînsuflețit al lui Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, conchide surse menționată.

Născut în anul 1969, Mărculescu este cunoscut în special pentru rolul lui din filmul „Liceenii”.

×