x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi restricții în București. Cafenelele, restaurantele, cinematografele, teatrele și sălile de spectacol se închid

Noi restricții în București. Cafenelele, restaurantele, cinematografele, teatrele și sălile de spectacol se închid

06 Oct 2020   •   19:22
Noi restricții în București. Cafenelele, restaurantele, cinematografele, teatrele și sălile de spectacol se închid

Cafenelele, restaurantele, cinematografele și teatrele din București se închid, a decis Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență. În jurul școlilor trebuie purtate măștile.

„Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară act de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice în unitățile de tip restaurante și cafenele în interiorul clădirilor nu este permisă în municipiul București. Se face o excepție pentru unitățile de cazare – hotel, pensiune etc, unde e permisă servirea în interior, dar numai pentru cei care sunt cazați acolo”, spune prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

El precizează că și teatrele, cinematografele și sălile de spectacole vor fi închise.

Prefectul Capitalei a spus că, în jurul școlilor, pe o rază de 100 de metri, purtarea măștilor de protecție va fi obligatorie.

„În afară nu s-a interzis nimic. Dar în interior (...) este implicit că nu vor putea fi nunți și botezuri. Teatrele, cinemaografele se vor închide”, adaugă Cojanu.

Restricțiile intră în vigoare începând de miercuri și vor rămâne în vigoare cel puțin șapte zile.

 

Sursa: Mediafax

×