x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi reţineri la Caracal

Noi reţineri la Caracal

de Mara Raducanu    |    25 Aug 2009   •   00:00

Şase  persoane au fost reţinute până în acest moment în cazul conflictului de la Caracal între un grup de romi şi Remus Rădoi, un om de afaceri din localitate.

Pe de altă parte, scandalul a scos la iveală şi neînţelegerile dintre oamenii cu funcţii şi influenţă ai zonei. Astfel, primarul social-democrat Anghel Gheorghe îl acuză pe colegul său de partid, senatorul Ion Toma, de altfel preşedinte PSD Olt, că ar dori să acapareze oraşul împreună cu doi oameni de afaceri. În replică, Ion Toma a declarat că nu are nici o legătură cu scandalul şi că, dacă acuzele primarului se dovedesc adevărate, el va demisiona.

BUBE VECHI LA VREMURI NOI
Întreaga poveste a început sâmbătă seară, când, pentru a aplana un conflict izbucnit între un grup de romi şi Remus Rădoi, poliţiştii din Caracal au tras mai multe focuri de armă. Afaceristul susţine că se afla în maşina sa, pe Strada Traian, când la un moment dat din sens opus a venit un autoturism care i-a acroşat auto­vehiculul. În acel moment, din autotu­rism ar fi ieşit mai multe persoane care aveau bâte şi care ar fi încercat să-l agreseze pe omul de afaceri. Rădoi a spus că de teamă a luat un pistol cu bile, cu care a tras spre zona în care se aflau agresorii, rănindu-l pe unul dintre ei. Bărbatul împuşcat a ajuns la Spitalul Municipal din Caracal, fiind în afara oricărui
pericol. 

×
Subiecte în articol: observator