x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nou drum de acces la vama Isaccea

Nou drum de acces la vama Isaccea

03 Oct 2022   •   19:00
Nou drum de acces la vama Isaccea

​​​​​​​Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță un protocol de colaborare între CNAIR și Primăria Isaccea, care presupune construcția unui nou drum de acces la vama Isaccea pentru a reduce timpii de așteptare și pentru creșterea volumului de mărfuri.

„Am participat astăzi (luni - n.r.) la semnarea unui protocol de colaborare între CNAIR și Primăria Isaccea. Aceste presupune construcția unui nou drum de acces la vama Isaccea pentru care CNAIR va asigura suportul tehnic necesar”, anunță Sorin Grindeanu.

El afirmă că este un proiect esențial pentru a reduce timpii de așteptare și pentru creșterea volumului de mărfuri în acest punct vamal.

„Mai mult, o legătură rutieră modernă cu punctul vamal de la Isaccea este absolut necesară, mai ales în actualul context regional. Situată la doar 150 de kilometri de cel mai mare port al României la Marea Neagră (portul Constanța), vama Isaccea este un punct strategic de legătură pentru transferul de mărfuri între România și Ucraina”, încheie ministrul Transporturilor.

(sursa: Mediafax)

×