x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noutăţi de la AMPOSDRU

Noutăţi de la AMPOSDRU

de Diana Scarlat    |    12 Ian 2011   •   20:05

Cei care încearcă să acceseze fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea resurselor Umane trebuie să ştie că aplicaţiile Action Web se îmbunătăţesc începând din 2011, astfel încât orice aplicant poate să afle numărul de utilizatori conectaţi în timp real.

AMPOSDRU mai anunţă că în momentul în care aplicantul accesează linia de finanţare poate să afle numărul total de schiţe şi proiecte depuse în timp real, iar pe lângă ID-ul pe care îl primeşte proiectul, aplicantul va primi şi un număr de înregistrare a dosarului, respectiv numărul de ordine al proiectului transmis, astfel încât aplicantul să fie informat ce loc ocupă proiectul său în ordinea depunerii proiectelor.

“Pentru protecţia şi securitatea aplicaţiei Action Web faţă de eventualitatea unei încărcări automate a datelor, din 2011 au fost introduse instrumente de securitate pentru a identifica prezenţa omului în faţa calculatorului”, mai anunţă AMPOSDRU, într-un comunicat de presă. Aceste instrumente au fost introduse pentru majoritatea secţiunilor cererii de finanţare unde se introduc date de tip text. În ceea ce priveşte structura hardware, s-a dublat puterea de calcul. Mai mult, aplicaţia Action Web a fost optimizată la nivelul cadrului sursă pentru a permite creşterea numărului de accesări simultane pe secundă (de la ordinul sutelor ? în trecut, la ordinul miilor ?  în prezent).

“Conducerea AMPOSDRU îşi exprimă convingerea că măsurile menţionate mai sus sunt în acord cu modificările solicitate de potenţialii beneficiari şi partenerii sociali ? sindicate, patronate, organizaţii neguvernamentale ? în urma problemelor apărute în data de 20 decembrie 2010, la lansarea liniei de finanţare 112. În cadrul discuţiilor care au avut loc în data de 10.01.2011 între conducerea AMPOSDRU şi reprezentanţi ai confederaţiilor sindicale şi patronale, ai potenţialilor benefciari, beneficiari şi ai ONG-urilor s-a propus introducerea semnăturii electronice din partea AMPOSDRU ca măsură de siguranţă pentru validarea proiectelor depuse de beneficiari”, se mai precizează în acelaşi comunicat.

×