x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O cursă Baboo de la Geneva a fost rerutată spre Viena, din cauza ceţii de pe aeroportul Otopeni

O cursă Baboo de la Geneva a fost rerutată spre Viena, din cauza ceţii de pe aeroportul Otopeni

04 Dec 2008   •   00:00

O cursă a operatorului elveţian Baboo de la Geneva spre Bucureşti a fost rerutată miercuri către Viena din cauza ceţii de pe aeroportul Henri Coandă, au declarat miercuri pentru Newsin reprezentanţi ai aeroportului.



De asemenea, o cursă Tarom de la Istanbul, care trebuia să aterizeze la ora 11:55, a trebuit să facă escală pe aeroportul din Timişoara şi a ajuns pe Otopeni la ora 14:00. Întârziere a avut şi o  cursă Air Bulgaria de la Sofia, care trebuia să aterizeze la ora 10:15, dar a ajuns pe aeroportul Henri Coandă la 14:43.

Compania aeriană elveţiană Baboo a intrat pe piaţa din România la 27 octombrie şi operează zboruri pe două rute, către Geneva şi Nisa de pe Aeroportul Otopeni.

Cele patru zboruri Bucureşti-Geneva şi retur se desfăşoară în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. De asemenea, operatorul aerian are patru curse Bucureşti − Nisa şi trei zboruri Nisa − Bucureşti în zilele de luni, miercuri şi vineri.

×
Subiecte în articol: observator