x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fetiţă de 5 ani a murit după ce lama unui cuţit i s-a înfipt în ochi

O fetiţă de 5 ani a murit după ce lama unui cuţit i s-a înfipt în ochi

19 Oct 2011   •   09:53
O fetiţă de 5 ani a murit după ce lama unui cuţit i s-a înfipt în ochi

O fetita de cinci ani din judetul Bacau a murit, in aceasta dupa-amiaza, la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde fusese adusa in stare critica, dupa ce s-a lovit cu un cutit in timp ce se juca in curtea casei.

Fetita se juca cu o verisoara. La un moment dat, micuta a intrat in casa, urland de durere si avand mana la ochi. Mama a vazut ca-i curge mult sange si a sunat la ambulanta. Femeia a vazut cutitul in curte, dar nu poate explica cum a ajuns in mana copilei, sau daca s-a impiedicat si a cazut in taisul ascutit.

Initial, ea a fost internata in coma la Spitalul Municipal din Bacau, fiind diagnosticata cu leziuni la nivelul craniului si la nivelul globului ocular.

Intrucat starea fetitei s-a agravat, medicii bacauani au decis transferarea acesteia la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Anterior, medicii au fost rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale copilului. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie Iasi, micuta a intrat in coma, la scurt timp dupa ce a ajuns la unitatea medicala. "La intrarea in Sectia UPU, fetita a prezentat o agravare cu intrare in stare de coma foarte grava. In prezent, ea este la Terapie Intensiva, cu leziuni importante la nivel cerebral cranian, la nivelul globului ocular si a orbitei drepte", declara Florin Gramada, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie Iasi.

Politistii au declansat o ancheta in acest caz.

×