x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fetiță de 9 ani, ARSA cu acid scurs din husa smartphone-ului

O fetiță de 9 ani, ARSA cu acid scurs din husa smartphone-ului

13 Ian 2016   •   17:14
O fetiță de 9 ani, ARSA cu acid scurs din husa smartphone-ului

O fetiță de nouă ani a suferit arsuri grave, după ce din carcasa iPhone-ului ei a început să curgă acid.

Olivia Retter din Hertforshire a fost marcată pe viață, la propriu, rămânând cu o arsură în formă de iPhone pe picior. Copila dormea, iar telefonul care se afla în pat i s-a lipit de picior, din husa din plastic a acestuia începând să curgă o substanță care semăna a acid.



Când s-a trezit, Olivia a constatat că zona, extrem de roșie, era și foarte dureroasă. Și-a dat seama care era cauza arsurii, a verificat telefonul și a văzut că din carcasă curgea un lichid. Mama ei a dus-o de urgență la spital, iar medicii au confirmat că a suferit o arsură chimică cu acid.

Ulterior, i-au dat o altă veste tristă, anunțând-o că va rămâne cu cicatricea în formă de iPhone pe viață.



Karly a postat imaginile pe Facebook pentru a atrage atenția asupra incidentului, avertizându-i pe părinții care intenționează să le cumpere copiilor carcase cu lichid. Femeia a ținut să specifice că Apple nu are nicio vină în această situație.

Carcasa, de 5.99 lire, fusese cumpărată din magazinul New Look, informează metro.co.uk. Retailer-ul a luat la cunoștință această situație, a retras toate produsele similare din magazine și a luat legătura cu doamna Retter.
 

×