x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O nouă înregistrare explozivă cu „Câine”: „Ia uitați convorbirea cu Nicușor «Ban» Dan, să nu-l lezăm!”

O nouă înregistrare explozivă cu „Câine”: „Ia uitați convorbirea cu Nicușor «Ban» Dan, să nu-l lezăm!”

21 Sep 2020   •   22:24
O nouă înregistrare explozivă cu „Câine”: „Ia uitați convorbirea cu Nicușor «Ban» Dan, să nu-l lezăm!”

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la „Sinteza zilei”, o nouă înregistrare explozivă cu afaceristul Mihai Mitrache zis „Câine”, cel pentru care Nicușor Dan ar fi intervenit la Primăria Sectorului 4 pentru un restaurant ridicat ilegal în „Orășelul Copiilor” din Capitală.

„E foarte interesant un lucru. Domnul Mitrache sună la Rise Project, dar ceea ce fac cei de la Rise în această speță este un lucru foarte-foarte tare. Îi dau toată conversația, inclusiv când Mitrache îl avea ca salvator pe Nicușor Dan, cel care suna la primărie, făcea o serie întreagă de demersuri despre care chiar și Mitrache înțelegea că nu sunt chiar ortodoxe.

În momentul în care vorbește despre așa-zisul său salvator, Mitrache nu-i spune Nicușor Dan, ci Nicușor «Ban». Și ascultând întreaga conversație, la finalul ei spune: «folosiți din asta ce vreți, dar să avem grijă să nu-l lezăm pe domnul Nicușor Dan». Foarte interesant acest interviu: Domnul Mitrache zis Câinele rupe tăcerea”, a spus Mihai Gâdea.

Mihai Mitrache ar fi ridicat ilegal în „Orășelul Copiilor” din Capitală un restaurant, demolat în luna mai de Primăria Sectorului 4. Apoi, nu a mai plătit nicio taxă, timp de mai bine de 4 ani, pentru spațiul pe care îl ocupa pe domeniul public. Ca să nu plătească taxele, Mitrache, zis „Câine”, ar fi pus la punct o veritabilă suveică imobiliară, în care clădirea restaurantului a fost vândută succesiv între membrii familiei sale.

Cazul a ajuns în atenție publică după ce în presă au apărut înregistrări cu Nicușor Dan care intervenea pentru Mihai Mitrache la Primăria Sectorului 4.

Antena3

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan