x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O pacientă de 21 de ani, hărţuită într-un spital din Roman. S-a trezit cu brancardierul în pat

O pacientă de 21 de ani, hărţuită într-un spital din Roman. S-a trezit cu brancardierul în pat

09 Apr 2012   •   06:25
O pacientă de 21 de ani, hărţuită într-un spital din Roman. S-a trezit cu brancardierul în pat

O pacienta de la Spitalul Municipal din Roman, judetul Neamt, s-a trezit in pat cu un brancardier. Acesta i-a cerut femeii sa intretina relatii sexuale, informeaza Romania TV.

Tanara de 21 de ani a ajuns la spital, dupa ce i s-a facut rau la biserica, unde a participat sambata la Slujba de inviere.

Ea a fost consultata de un medic si lasata in grija unui asistent. Brancardierul care a a preluat-o nu a dus-o insa intr-un salon normal, ci in camera destinata personalului medical.

Tanara a spus ca nu isi aduce aminte nimic din ceea ce s-a intamplat in cursul noptii, in schimb, dimineata cand s-a trezit, ea a descoperit ca, in pat, alaturi de ea, era brancardierul dezbracat, care i-a cerut sa intretina raporturi sexuale cu el.

Exista imagini inregistrate de camerele de supraveghere din spital, pe care se vede foarte clar, cum in cursul noptii, brancardierul a intrat in camera unde era pacienta si unde a ramas mai mult timp.

Tanara a facut plangere la politie, iar barbatul a fost audiat duminica seara.

Conducerea spitalului a demarat o ancheta.

×