x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O romanca de doua ori mai fericita

O romanca de doua ori mai fericita

10 Mar 2004   •   00:00

De Ziua Femeii, o romanca a fost de doua ori mai fericita: i s-a facut o declaratie de iubire in fata a milioane de romani si a primit un cadou de zeci de milioane de lei.

In saptamana 1-7 martie, ascultatorii Europa FM au concurat pentru a face un cadou special doamnelor si domnisoarelor din viata lor: o bucatarie mobilata complet.

Ca sa intre in competitie, ascultatorii au fost invitati sa trimita un mesaj pe fax, email sau prin posta in care sa spuna intregii tari cine este femeia cea mai importanta din viata lor, fie ca era vorba despre mama, sora, bunica, sotia sau, pur si simplu, o prietena de-o viata.

Pe 8 Martie a fost stabilita fericita castigatoare in persoana Angelicai Poasa din Galati. Angelica n-a stiut ca sotul ei a participat la concurs si nici ca acesta a povestit istoria lor de iubire rupta parca dintr-un film american (se cunosc de opt ani, el era strungar, ea studenta si parintii nu le-au dat nici o sansa. Ea l-a ajutat sa-si ia Bacalaureatul si sa faca o facultate, au acum un baietel si o familie fericita). Angelica a aflat ca bucataria lor nemobilata va fi plina de acum incolo cu mobilier nou si modern.

×
Subiecte în articol: observator