x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O TRAGEDIE cumplită. A fost găsită moartă în baie, la 37 de ani. Era ÎNSĂRCINATĂ în şase luni, se pare că un VIRUS i-a fost fatal

O TRAGEDIE cumplită. A fost găsită moartă în baie, la 37 de ani. Era ÎNSĂRCINATĂ în şase luni, se pare că un VIRUS i-a fost fatal

05 Aug 2017   •   20:13
O TRAGEDIE cumplită. A fost găsită moartă în baie, la 37 de ani. Era ÎNSĂRCINATĂ în şase luni, se pare că un VIRUS i-a fost fatal

O TRAGEDIE cumplită. A fost găsită moartă în baie, la 37 de ani. Era ÎNSĂRCINATĂ în şase luni, se pare că un VIRUS i-a fost fatal.

 

Francesca Lowe, o cunoscută pictoriţă din Marea Britanie, însărcinată în şase luni, a fost găsită moartă, în baie, de către soțul ei, după ce a suferit timp de două zile de o infecție cu norovirus.

Francesca Lowe a murit în urma unei afecțiuni degenerative de inimă, agravată de virusul infecțios. Infecția cu norovirus este o afecțiune ce provoacă diaree severă și vărsături, iar acești viruși sunt o cauză majoră a bolilor gastrointestinale.

Francesca a făcut un EKG înainte cu câteva săptămâni de moartea sa, deces care s-a produs în 23 ianuarie 2017 și a fost urmat de o anchetă, pentru elucidarea cauzelor, scrie Daily Mail.. Rezultatele anchetei au fost publicate vineri și arată că artista a murit din cauza unei boli degenerative de inimă, de care suferea de când avea 7 ani, dar care a fost agravată de sarcină și de norovirus.

 

Francesca Lowe a studiat la Academia Regală de Artă și și-a expus lucrările la Londra, New York și Beijing. A reprezentat Marea Britanie la Bienala de la Beijing, de la Muzeul Național de Artă, din 2008, și a câștigat Premiul Red Mansion, în 2003, și Premiul Deutsche Bank Pyramid pentru Artă, în 2004. Ea a murit la vârsta de 37 de ani.

 

×
Subiecte în articol: Francesca Lowe deces