x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O zi in libertate. Deținutul de la Penitenciarul Ploiești, care a evadat vineri, a fost capturat

O zi in libertate. Deținutul de la Penitenciarul Ploiești, care a evadat vineri, a fost capturat

27 Oct 2013   •   00:19
O zi in libertate. Deținutul de la Penitenciarul Ploiești, care a evadat vineri, a fost capturat

Deținutul de la Penitenciarul Ploiești care a evadat vineri de la un punct de lucru aflat la aproximativ 30 de km de oraș a fost capturat sâmbătă seară în urma unei acțiuni comune desfășurate de angajați ai Penitenciarului Ploiești și lucrători ai Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, potrivit unui comunicat de presă al Penitenciarului Ploiești.

Fugarul în vârstă de 38 de ani, condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru infracțiunea de complicitate la înșelăciune, își executa pedeapsa în regim semideschis în momentul când a părăsit punctul de lucru S.C. APLAST S.A. El a fost identificat și capturat pe DN1, în apropierea localității Movila Vulpii, la aproximativ 10 km de municipiul Ploiești, conform comunicatului.

La ora transmiterii știrii, deținutul se afla la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova în vederea efectuării cercetărilor specifice de către organele de urmărire penală. După finalizarea acestora, el urma să fie transportat la penitenciar.

×
Subiecte în articol: detinut prins penitenciarul ploiesti