x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oana Zăvoranu: E vremea ca Huidu să dispară. Dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să-l îndure ăsta

Oana Zăvoranu: E vremea ca Huidu să dispară. Dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să-l îndure ăsta

17 Oct 2011   •   10:11
Oana Zăvoranu: E vremea ca Huidu să dispară. Dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să-l îndure ăsta

Se stie ca fosta sotie a lui Pepe nu-l are deloc la inima pe Serban Huidu. Dupa ce "Carcotasul" a provocat, duminica, un grav accident rutier, in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata, Zavoranu a dorit sa-l taxeze pe moderator, scrie vedete.tv.

"Este a doua oara cand sunt invadata de telefoane de la ziaristi cu privire la ce isprava a mai facut acest nenorocit care salasluieste inca printre noi si pana mai ieri batjocorea lumea. Mi-am zis parerea si ati facut bloguri peste bloguri ca sa il aparati. Sa vedem daca ma veti contrazice si acum cand doi oameni au murit pentru ca el traieste. Raman la pozitia mea. Este vremea sa dispara acest individ care nu foloseste la nimic bun, doar mai ataca, injura, balacareste si omoara la propriu oameni nevinovati. Mi-e sila, dreptate divina, asa se cheama cosmarul pe care trebuie sa-l indure asta. Condoleante sincere familiei indoliate", a scris Oana Zavoranu, pe contul personal de Facebook.

×
Subiecte în articol: Pepe facebook serban huidu oana zavoranu