x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oana Zăvoranu, primul mesaj pe Facebook după ce a fost audiată de poliţie

Oana Zăvoranu, primul mesaj pe Facebook după ce a fost audiată de poliţie

23 Mai 2014   •   10:30
Oana Zăvoranu, primul mesaj pe Facebook după ce a fost audiată de poliţie

Oana Zăvoranu a fost audiată aseară, în urma unui flagrant, ea fiind prinsă în timp ce primea suma de 10.000 de euro de la medicul estetician Marek Vâlcu pe care l-ar fi şantajat că depune plângere împotriva sa şi că va face afirmaţii privind implicarea sa în dosarul silicoanelor.

Potrivit biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), flagrantul a fost efectuat cu asistenţa unui procuror în urmă cu aproximativ două ore, după ce esteticianul a apelat la anchetatori şi a povestit că Oana Zăvoranu l-a ameninţat că va merge la televiziuni şi va declara că medicul face parte din gruparea acuzată de corupţie în dosarul operaţiilor estetice.

"Va pup si va iubesc....sunt ff bine si stiu ca acolo sus cineva ma iubeste.Multumesc av meu de suflet Alexandru Morarescu si stiu ca nu imi ajung 3 vieti sa il pot recompensa pentru tot binele facut.
Vreau sa multumesc tuturor oamenilor de Stat cu care am intrat azi in contact...si stiu dansii cine sunt,pentru felul in care am fost tratata.
A fost o zi interesanta si inca o data Cel de Sus tine cu mine si mi-a aratat-o.....
Va multumesc voua tuturor pt sustinere,acum am ajuns acasa cu masina mea cu care nu am putut pleca de la Politie pentru ca nu era posibil sa trec de presa:)))....m-am simtit azi Michael Jackson,am avut senzatia ca el nu a murit:)))..la cata presa si tv am vazut afara....va pup tare ,va multumesc din suflet pt toata sustinerea voastra ,va iubesc enorm si va rog sa aveti incredere in mine in continuare
", a scris Oana pe contul ei de Facebook, după ce a ieșit din sediul Poliției.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus pe 27 aprilie arestarea preventivă pentru 30 de zile a trei medici de la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Arsuri din Bucureşti, acuzaţi de corupţie în dosarul operaţiilor estetice.

Medicii, specialişti în chirurgie plastică, reconstructivă şi estetică, ofereau consultaţii pacienţilor care doreau efectuarea unor operaţii estetice, atât în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, cât şi în cadrul unor clinici private.

În discuţiile purtate, medicii le comunicau pacienţilor că pot opta pentru efectuarea intervenţiei în spitalul public sau într-o clinică privată, prezentându-le avantajele financiare (un preţ mai mic) de care ar fi beneficiat în cazul în care intervenţia s-ar fi realizat într-o unitate spitalicească publică.

×