x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OBSERVATOR - Stirile zilei

OBSERVATOR - Stirile zilei

13 Apr 2004   •   00:00

Antena 1, cea mai urmarita in seara de Pasti

In seara de duminica, cei mai multi dintre telespectatorii romani au ales sa priveasca programele speciale ale Antenei 1. Astfel, in intervalul orar 20:00-23:00, emisiunile "Folclorul contraataca", "Divertis" si "Canalul de stiri" au inregistrat o audienta medie de 10,1% si 24,6% share, in timp de Pro TV, cu "Vacanta Mare" si "Teo & Andi Show", a inregistrat o medie de 8,6%, cu 20,9% share, iar Romania 1, cu "Inimi de romani", a realizat 6,4% medie si 15,5% share. Cea mai mare audienta in intervalul orar 21:00-22:00, conform TNS - AGB International, a fost inregistrata, de asemenea, de Antena 1, cu grupul Divertis, cu o audienta medie de 12,6% si 29% share, urmata de Pro TV si Romania 1. (Sebastian S. Eduard)

Vize de Anglia

Dupa doua saptamani de interdictie, romanii care vor sa ajunga in Marea Britanie isi pot depune de astazi din nou cererile pentru viza. Astazi si maine, sectia de vize va primi solicitari intre orele 8:00 si 14:00 si le va procesa pana seara, la 20:00. Sunt acceptate cereri pentru majoritatea categoriilor de vize (vizitatori, afaceri, sedere) cu exceptia celor pentru permise de munca, de la care a pornit de altfel intreg scandalul. (Lavinia Tudoran)

Presedintele UAP s-a inscris in PSD

Presedintele Uniunii Artistilor Plastici (UAP), Zamfir Dumitrescu, s-a inscris recent in PSD. Secretarul general al partidului de guvernamant, Dan Matei Agathon, ne-a declarat ca Dumitrescu a intrat in PSD in urma cu cateva zile, inainte de Saptamana Mare. "Este o mare onoare pentru noi ca o personalitate artistica de talia domniei sale s-a alaturat PSD. In perioada urmatoare si alte personalitat i culturale vor intra in partidul nostru", a spus Dan Matei Agathon. El a precizat ca Dumitrescu si-a depus adeziunea la Organizatia municipala Bucures ti a PSD. (Silviu Sergiu)

Report de 1,4 milioane dolari

Marele castig de la tragerea Loto "6 din 49" a ajuns la 46.887.372.800 lei pentru ca si la tragerea de duminica aceasta s-a inregistrat report la prima categorie. Cele sase numere extrase au fost: 28, 9, 24, 17, 5 si 12. La categoria a II-a, 69.896.030 lei au ajuns la 130 de norocosi, iar la a treia categorie 4.564 jucatori au luat cate 2.480.516 lei. La tragerea "Noroc", varianta castigatoare a fost: 2, 8, 0, 8, 2, 0, 4. (Dana Purgaru)

Din nou sex la Big Brother

Luni dimineata, in Casa Big Brother, a avut loc a doua partida de sex. Proaspat iesiti din Post, Andreea si Daniel au hotarat sa-si faca de cap si au "recidivat". "Andreea s-a bagat aproape goala in pat, langa Daniel", relateaza site-ul www.bigbrother.artelecom. ro. "Se vedea clar ca nu are chef de somn. Asa ca l-a trezit pe Daniel si, dupa un preludiu de 2-3 minute, au inceput sa faca sex. In prima faza, cei doi s-au ascuns sub patura pentru a se feri de camere. Cand lucrurile s-au incins, Andreea a decis sa renunte la inhibitii si sa se desfasoare in voie." Stirea de pe site ne informeaza ca totul a durat 10 minute, dar ne garanteaza ca "de data aceasta s-a ajuns la punctul culminant". Sa mai spunem ca Andreea ar mai fi vrut o data. (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: observator