x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Octavian Jurma, ironic la adresa lui Cîțu."Ținta să eliminăm pandemia a fost atinsă!" Wow!

Octavian Jurma, ironic la adresa lui Cîțu."Ținta să eliminăm pandemia a fost atinsă!" Wow!

de Alice Petrescu    |    30 Iun 2021   •   11:37
Octavian Jurma, ironic la adresa lui Cîțu."Ținta să eliminăm pandemia a fost atinsă!" Wow!
Sursa foto: Sursa: Facebook

Epidemiolog Octavian Jurma susține că, politicienii nu au nicio responsabilitate pentru declarațiile și faptele lor."Tinta sa eliminam pandemia a fost atinsa!" Wow! Am impresia ca sunt intr-o realitate paralela. Dar daca o spune azi Primul Ministru si saptamana trecuta Presedintele, trebuie ca e adevarat", scrie medicul pe pagina sa de socializare.

 

​​​​​​

Cercetătorul  spune ca Romania este prima tara din lume care arunca vaccinul la gunoi si il vinde pe cel pe care inca nu a expirat.

"Romania este prima tara din lume care a invins pandemia de COVID-19 si de aceea nu mai avem nevoie de vaccin! Poate ca in realitatea asta alternativa Romania o sa castige si Campionatul European de Fotbal...Cum am invins noi Marea Pandemie de COVID-19 fara carantina, fara teste si fata vaccinare? Arma noastra secreta este Relaxarea Mioritica!", mai scrie Jurma

Premierul Florin Cîțu a anunțat recent ca România va renunța la o parte din vaccinuri în condițiile în care interesul pentru vaccinare a scăzut, iar unele doze vor expira în curând. Dozele fie vor fi donate, fie vor fi vândute, iar o cantitate importantă va merge în Danemarca.

„O parte dintre doze au fost exportate. Există o analiză, avem contacte pentru a exporta, dona, avem numeroase cereri. În Danemarca vom trimite un milion de doze, Ministerul Sănătății are toate datele, strategia este de a vinde la prețul de achiziție”, a explicat premierul.

Renunțăm la comenzi

Intrucat interesul pentru imunizare este în scădere, România a renunțat și la o parte din cantitatea de vaccinuri pe care urma să o primească de la producători în această vară.Totuși, prim-ministrul se declară mulțumit de rezultatele campaniei de vaccinare. „Am atins cea mai importantă țintă. Ieri, în București, nu au fost persoane infectate. Ținta este să eliminăm pandemia și am atins-o”, a precizat premierul Forin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Octavian Jurma