x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Octavian Popa a demisionat

Octavian Popa a demisionat

06 Iun 2008   •   00:00

După cum Jurnalul Naţional anunţa încă de acum o lună, comisarul-şef al Gărzii de Mediu, liberalul Octavian Popa, a fost înlocuit din funcţie.



După cum Jurnalul Naţional anunţa încă de acum o lună, comisarul-şef al Gărzii de Mediu, liberalul Octavian Popa, a fost înlocuit din funcţie.
Guvernanţii s-au sucit însă pe ultima sută de metri şi au anunţat că Popa nu a fost dat afară, aşa cum confirmau surse din Guvern, PNL şi Garda de Mediu, ci şi-a dat demisia. Executivul a confirmat ieri şi cealaltă informaţie publicată în exclusivitate de Jurnalul Naţional, şi anume aceea că noul şef al instituţiei aduse în pragul dezastrului de Octavian Popa este Gheorghe Constantin Rusu. Acesta a ocupat pînă acum funcţia de director în Departamentul de Control al Guvernului. Numit pe motive exclusiv politice la şefia Gărzii, pedagogul Octavian Popa a îngropat instituţia într-o sumedenie de procese şi a adus-o, după numai cîteva luni, în stare de nefuncţionalitate. Practic, la momentul actual, în urma "reformelor‘‘ lui Popa, comisarii Gărzii de Mediu nu mai pot aplica nici măcar o amendă marilor poluatori. Popa, şef al PNL Tulcea, a obţinut un rezultat dezastruos pentru partid la alegerile locale de duminica trecută.

×
Subiecte în articol: verde! popa