x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Octavian Ursulescu: "Ultima oară când am văzut-o pe Mălina era într-o stare bună, era veselă"

Octavian Ursulescu: "Ultima oară când am văzut-o pe Mălina era într-o stare bună, era veselă"

12 Dec 2011   •   10:29
Octavian Ursulescu: "Ultima oară când am văzut-o pe Mălina era într-o stare bună, era veselă"

"Imi pare foarte rau sa aud ca o fata tanara ca Malina si-a luat zilele, cred ca, paradoxal, gestul e o dovada de mare lasitate si mare curaj in acelasi timp. L-am cunoscut bine sI pe tatal ei, actorul Boris Olinescu era un baiat blond, inalt, in 1981 a cazut de la etaj, asa tin minte", a declarat Octavian Ursulescu.

Fostul prezentator al Festivalului de la "Mamaia" a mai spus ca Doina Spataru si Boris Olinescu s-au cunoscut la Teatrul Ion Vasilescu, unde au inceput sa cante impreuna.

"Erau colegi. Ion Vasilescu s-a transformat in Teatrul Judetului Ilfov, a fost apoi mutat la Giurgiu unde a sucombat. Revenind la Malina, am vazut-o ultima oara la nunta lui Borcea, unde era - cel putin aparent- intr-o stare buna, era vesela, a cantat acolo impreuna cu Calin Geambasu, am stat de vorba erau foarte solicitati, deci eu cred ca nu lipsa banilor a fost cauza sinuciderii", a mai spus Ursulescu.

×