x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oficial al Ministerului Sănătății, despre evacuarea Spitalului Foișor: Îmi cer scuze pacienților, familiilor

Oficial al Ministerului Sănătății, despre evacuarea Spitalului Foișor: Îmi cer scuze pacienților, familiilor

09 Apr 2021   •   22:44
Oficial al Ministerului Sănătății, despre evacuarea Spitalului Foișor: Îmi cer scuze pacienților, familiilor
Sursa foto: Foto: Facebook/ Andrei Baciu

Vicepreședintele campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, secretarul de stat Andrei Baciu, a spus, vineri seara, că transferul pacienților de la Spitalul „Foișor” a început la ora 15.00 și procesul s-a prelungit, cerând scuze celor care au suferit neplăceri.

Andrei Baciu a declarat, vineri sera, la Digi 24, că transferul pacienților de la Spitalul „Foișor” a început în jurul orei 15.00, dar procesul s-a prelungit și le-a cerut scuze celor care au suferit în urma acestui proces.

„Transferul pacienţilor a început în jurul orei 15.00, dar procesul s-a prelungit. Îmi cer scuze pacienţilor, familiilor și tuturor celor care au avut de suferit cu privire la acest transfer care se face până târziu în noapte. Situaţia este destul de importantă la nivelul Bucureştiului, este nevoie de aceste paturi. Îmi pare rău pentru toată această situaţie. O facem pentru a veni în sprijinul altor pacienţi care sunt intubaţi sau care au realmente viaţa pusă în pericol”, a declarat secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Oficialul de la MS spune că speră ca disconfortul creat să fie cât mai mic.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: spitalul foisor