x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olguța Vasilescu anunță că iluminatul public de sărbători din Craiova nu va fi afectat: Folosim leduri

Olguța Vasilescu anunță că iluminatul public de sărbători din Craiova nu va fi afectat: Folosim leduri

19 Sep 2022   •   14:56
Olguța Vasilescu anunță că iluminatul public de sărbători din Craiova nu va fi afectat: Folosim leduri

Situația actuală, de creștere a facturilor la curent, nu va afecta iluminatul public de sărbători al municipiului Craiova, pentru că sunt folosite, încă din anii precedenți, leduri, afirmă primarul Lia Olguța Vasilescu.

„Având în vedere că anul trecut am fost desemnați de European Best Destinations ca fiind una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun și pentru iluminatul festiv, ornamentele și decorațiunile luminoase de sărbători vor fi, și de această dată, o componentă importantă din conceptul Târgului de la Craiova. Astfel, vom intra și anul acesta în competiția europeană pentru cel mai frumos târg de Crăciun. Situația actuală, de creștere a facturilor la curent, nu va afecta iluminatul public de sărbători al municipiului Craiova, pentru că noi folosim, încă din anii precedenți, leduri. Astfel, continuăm să facem economii și să beneficiem de cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun”, transmiteLia Olguța Vasilescu.

Ea afirmă că iluminatul festiv va fi extins și în alte cartiere.

„Pentru anul acesta, ne-am gândit să extindem iluminatul festiv de sărbători și în alte cartiere, iar primul care va beneficia de decorațiuni luminoase de Crăciun va fi Craiovița Nouă. Mai ales că acolo, am demarat, în aceste zile, reabilitarea esplanadei, unde vom face reparații în toată zona respectivă și vom schimba inclusiv locurile de joacă”, încheie edilul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: olguţa vasilescu