x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Opt dintre românii care au murit în accidentul din Ungaria, identificaţi

Opt dintre românii care au murit în accidentul din Ungaria, identificaţi

de Mediafax    |    31 Oct 2011   •   07:34
Opt dintre românii care au murit în accidentul din Ungaria, identificaţi

Opt dintre cei 14 romani romani care au murit in urma accidentului din Ungaria au fost identificati, informeaza Ioan Benze, atasatul de afaceri interne al MAI in Ungaria, citat de Mediafax. Autoritatile nu au putut da detalii in legatura cu persoanele identificate.

Politia Timis a fost informata despre accident de catre autoritatile ungare, care au cerut sprijin la fata locului pentru identificarea victimelor. Delegatia romana care a plecat in Ungaria este formata din patru politisti, printre care seful serviciului Politiei Rutiere Timis, Petru Rumega si seful biroului Drumuri Europene si Nationale din cadrul aceluiasi serviciu, Gheorghe Moldovan.

Accidentul a avut loc dupa ce soferul unui autocamion a adormit la volan si a intrat cu masina pe contrasens, unde a lovit un microbuz. 14 romani care se aflau in microbuz au murit. Soferul camionului si un pasager aflat in microbuz au fost raniti.

Autotrenul venea dinspre Arad si se indrepta catre Budapesta, iar microbuzul venea de la Valencia, cu destinatia Bucuresti.

×