x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ovidiu Lipan Ţăndărică: Johnny Răducanu a murit în singurătate ca mulţi artişti români

Ovidiu Lipan Ţăndărică: Johnny Răducanu a murit în singurătate ca mulţi artişti români

19 Sep 2011   •   10:05
Ovidiu Lipan Ţăndărică: Johnny Răducanu a murit în singurătate ca mulţi artişti români

Ovidiu Lipan Tandarica a declarat ca, odata cu moartea lui Johnny Raducanu, s-a pierdut un mare suflet, care tinea cumva echilibrul muzical si cultural in Romania.

"Este un artist atat de special, incat am senzatia ca am pierdut pe cineva foarte apropiat, din familie", a spus Tandarica, amintind de ocaziile in care a cantat impreuna cu Johnny Raducanu - la concertul "Phoenix: 45 de ani", dar si, numai ei doi, la ziua tobosarului si alta data, la Ateneu.

"Avea un suflet de copil, o naturalete speciala. A creat si a lasat multe bucurii, lucrari cu care va ramane in amintirea poporului roman si a celor care ii iubesc muzica", a mai spus Tandarica, potrivit Mediafax.

Muzicianul a mai declarat ca Johnny Raducanu si-ar fi dorit sa cante si sa prezinte o fata frumoasa a Romaniei in strainatate, insa "a murit in singuratate ca multi artisti romani".

Tandarica a deplans faptul ca romanii se indeparteaza de traditie, de ceea ce este specific in cultura romana, si ca artistii nu sunt bagati in seama cat sunt in viata.

×